gyógynövény csepp

Rólunk

A BIORAY® a természet és tudomány egyensúlyát használja biztonságos és hatásos folyékony gyógynövény kiegészítők előállítására, az egészség, vitalitás és környezet támogatására. A BIORAY® termékeket klinikai környezetben fejlesztették ki, és klinikailag tesztelt összetevőkből, szabadalmaztatott eljárásokkal állítják elő GMP követelmények szerint.

Dr. Stephanie Ray, ND, CNHP, BCN, és Dr. Timothy Ray, OMD, L.Ac (nyugalmazott) első rendelőjüket Santa Monicában (Kalifornia) nyitották meg, 1990-ben. Egyedi gyógyhatású készítményeket állítottak elő, speciálisan környezeti faktorok hatására visszavezethető állapotok kezelésére, melyek szinergista módon hatva erősítik és revitalizálják a teljes szervezetet.

1991-ben, eredeti formuláikat – Red Rooster®, Lady Passion® és Loving Energy® – egy informális vizsgálatban értékelték párok részvételével, egészséges libidó funkcióra. A kiváló eredményeket a Sunday London Times, New Women Magazine és For Him Magazin is közölte.

Azóta, Stephanie és csapata folyamatosan végez kutatásokat és publikálja eredményeit:

  • Gasztrointesztinális egészség javulása CytoFlora® használatával
  • Nehézfém és vegyszer detoxifikálás NDF® & NDF Plus® alkalmazásával
  • Méreganyag irritációk csökkentése Loving Energy® & Liver Life® használatával
  • Étel intoleranciák mérséklése Liver Life® alkalmazásával.

A BIORAY® a Generation Rescue’s Family Grant program alapító szponzora, amely több mint 1300 gyermeknek nyújtott segítséget orvosbiológiai beavatkozással. Ezen felül, a BIORAY® a Documenting Hope egy hivatalos, IRB engedélyezett tanulmány jelentős támogatója, amely azt vizsgálja, hogy az integratív eljárások miként szüntethetik meg gyermekeinknél a környezeti ártalmak által okozott tüneteket és problémákat.

„Úgy vélem, a tünetek nem félelmet keltenek, hanem irányt mutatnak. A test csodálatos organizmus, amely tökéletes egyensúlyba hozható jó minőségű élelmiszer, víz, mozgás, egészséges gondolatok és gyógynövények által.

Stephanie Ray, ND, BCN, CNHP
A BIORAY vezérigazgatója (CEO) és elnöke

gold standrad pecsét