Miért a Bioray?

A Bioray Co -t 1991-ben alapították, az Amerikai Egyesült Államokban.

A kínai gyógynövénytudományt – az  egyszerűsége, gazdagsága, teljessége miatt – az emberek több évszázada használják gyógyításra. A BIORAY®-nél az ókori kínai herbalizmust egyesítettük a modern tudománnyal, hogy klinikailag hatékony folyékony étrend-kiegészítőket hozzunk Neked és családodnak.

Organikus gyógynövényeket használunk, így gyógynövény kivonataink kíváló minőségűek. Valamennyi termékünk az Amerikai Egyesült Államokban készül, ez lehetővé teszi számunkra a minőség ellenőrzést a gyártási folyamat minden mozzanatában, a tinktúra készítéstől a mikronizálásig.

termékfotó

NDF® (Natural Detox Factors)

 • Az NDF® a mikronizált klorella alga. Nehézfémekhez, klórhoz, BPA (műanyag gyártásban használt vegyianyag) -hoz és vegyszerekhez kötődik és kivezeti azokat a szervezetünkből.
 • Az NDF® alga biztonságos és hatásos, ezért mind a hat gyerekeknek készült termékünkben, illetve a nyolc felnőtt termékünk közül hétben megtalálható.
 • Az NDF® & NDF Plus® klorella sejtfala mukopoliszacharid ioncserélő gyanta (MIER), és mind ionos mind kettős kötést képez azokkal a fémekkel, melyekkel kapcsolatba kerül.
 • Az NDF® és az NDF Plus® termékek gyártása olyan eljárással  történik, melyben a kötés teljesen lezárja a megkötött fém anyagot illetve a környezeti toxinokat.

 

 

 • A probiotikus lizátum 11 különböző jótékony baktérium törzset tartalmaz, amelyek sejtfalát speciális eljárással, lizálással megtörték. Ez tápanyagokat és létfontosságú biológiai hatású anyagokat szabadít fel a sejtfalból és a citoplazmából, ezáltal segítve a szervezet számára a gyors hasznosításukat.
 • A jótékony baktériumokon belül létező immunrendszer-modulátorok rendkívüli tevékenységeket végeznek; kitaszítják a kórokozókat a belekből. Ezt nevezik versengési hatásnak.
 • A probiotikus lizátum pozitív hatással van a gyomor-bél falára, enyhíti a szivárgó bél szindrómát, valamint csökkenti az emésztőrendszerben található kórokozókat.
 • A lizált baktériumok alkalmazása kizárja a fertőzés lehetőségét, ami élő baktériumok bevitele esetén előfordulhat.
 • A lizált baktériumokat tartalmazó készítmények tárolása lehetséges szobahőmérsékleten is.
 • A sejtfal-lizátum négy felnőtt termékünkben (Belly Mend®, Microbe Slayer®, Mind Zeal® és Primer Detox®),  három gyermek termékünkben (NDF Belly Balance®, NDF Focus® és NDF Pooper®) és a csecsemő termékben található.

A tinktúrák gyógynövény alapúak, amelyeket folyékony alkoholos alapon áztattak, hogy a hatóanyagait kivonják. A tinktúrákat évszázadok óta használják az orvoslás számos területén. Biztonságosak és hatékonyak gyermekek, felnőttek és allergiás személyek számára is. A BIORAY®-nél csak nem GMO-s, gluténmentes gabona- semleges alkoholt használunk.

A BIORAY gyógynövény-tinktúráiban az adagonkénti alkoholmennyiség kevesebb, mint amit egy érett banánban találnak. Azok, akik alkohollal szembeni érzékenységgel rendelkeznek vagy szeretnék elkerülni az alkoholtartalmat, forrásban lévő vizet öntsenek a tinktúrára, és lehűtve fogasszák a terméket. Az alkoholnak alacsonyabb párolgási pontja van, mint a forrásban lévő víznek, ezért nagyon kevés marad az oldatban. Vagy használhatja a BIORAY Daily ™ vagy a BIORAY Kids® alkoholmentes termékeket.

 • Hatékony természetes tartósítószer, mely fenntartja az összetevők hatásosságát.
 • Csökkenti a folyadék felületi feszültséget, ezáltal megkönnyítve a gyógynövények hatóanyagainak felszívódását.
 • A leghatékonyabb módszer a biológiailag aktív növényi tulajdonságok teljes spektrumának kinyerésére.
 • Az alkoholkivonat kinyeri mind a vízben oldható, mind a hidrofób/víztaszító (alkánok, olajok) vegyületeket.
 • Ha az emésztés nem tökéletes, a tinktúrák növelik a szervezet képességét, hogy felszívja és felhasználja a tápanyagokat, vitaminokat.
 • Az alkohol-tinktúra a legkiegyensúlyozottabb és leghatékonyabb módja annak, hogy a gyógynövényt gyógyításra felhasználhassák.
 • Ez egy egyszerű módszer az adagolás ellenőrzésére.gyógynövény csepp

A BIORAY®nél független laboratóriumokat használunk a sterilitás, a kórokozó (gomba, penészgomba, baktérium) mentesség igazolására.  Minőségbiztosítási szempontból mindegyik gyártás szériát teszteljük nehézfémek tartalmára is.

A BIORAY®nél,  valamennyi klorella alga alapanyagot független laboratórium által teszteljük, beleértve az esetleges  nehézfémtartalmat is (réz, ólom, aluminium) mielőtt felhasználásra kerül.

Hisszük, hogy a legmagasabb minőségű és a legtisztább összetevők képesek a leghatékonyabb természetes gyógynövény alapú étrend-kiegészítőket előállítani. Receptjeink teljes növényi kivonatokra épülnek, a kínai gyógynövény-tudomány szerint.

A gyógyszercégek gyártási folyamatiban ismert Good Manufacturing Practices (cGMP) biztosítja az állandó minőséget és sértetlenséget a gyártási folyamat minden lépésében.

Vezetőség felügyeli a gyártás minden aspektusát a nyersanyagok termesztésétől, beszerzésétől kezdve a GMP/NSF gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig. Standardok szerint dolgozunk, mely kifogástalan termékek előállítását teszi lehetővé.